HC Zalău a terminat la egalitate al doilea amical din Ungaria

După ce a cedat vineri dimineaţa cu scorul de 23 – 25 pe terenul formaţiei maghiare, Kisvardai Master Good, Handbal Club Zalău a reuşit să obţină un rezultat de egalitate în cea de-a doua dispută cu formaţia condusă de Matefi Eszter şi Devenyi Janos. Scorul final al meciului a fost 28 – 28, după ce gazdele au avut avantaj de un gol, 16 – 15, la finalul primei părţi.
Jucătoarele pregătite de Gheorghe Tadici vor mai susţine două partide de verificare la finalul acestei săptămâni. Prima este programată vineri după-amiaza, iar a doua sâmbătă dimineaţa, ambele în Sala Sporturilor din Zalău, împotriva formaţiei CSM Bistriţa. Partidele se vor disputa fără accesul publicului.

One Thought to “HC Zalău a terminat la egalitate al doilea amical din Ungaria”

  1. De ce sa castige? Sa o supere pe antrenoarea de la Kisvarda ? Sa nu le mai cheme sa stea Tadici ” moca” pe banii alora,sa-i pregateasca si sa le faca imagine la unguri? Halal strategie …patent Tadici … Poate se muta in Ungaria ,daca tot ai place sa joace la ei,ba la astia de la Kisvarda,ba la Debretin,ba la Bekescsaba,ba la Dunajvaros ,ba la Sekesfervar …Ungaria sa fie..

Leave a Comment